9.06.23 ABTECIR, va celebrar l’Assemblea general i sopar de germanor 2023 al Restaurant Varadero de Palma, a la que assistiren socis, representants d’algunes entitats col·laboradores i entitats públiques de les Illes Balears.

L’Assemblea va començar amb la lectura y aprovació de l’acta de l’assemblea anterior per part del secretari, el Sr. Carlos Pérez.
Seguidament, el president, el Dr. Andreu Moià va presentar un resum de les actuacions realitzades en el 2022 i el que duim de 2023. A més, va exposar les activitats i formacions previstes pel segon semestre del 2023.

El tresorer, el Sr. Miquel Arbona va presentar la informació comptable que va quedar aprovada.

I desprès, el president va comentar les seves conclusions i recomanacions per poder marcar els objectius del any 2023-2024, el que va donar pas a que els assistents compartissin inquietuds i aportessin alguns suggeriments.

També es varen ratificar les noves admissions a l’associació i el president, va aprofitar per donar la benvinguda a les noves entitats col·laboradores, el COEIB (Col·legi Oficial de Ingenieros Industriales Superiores de Baleares) i a les empreses: PERE MERCADAL, ECOCREAMOS i SUMINISTROS IBIZA.

Al final de l’assemblea, el president va agrair a tots la seva assistència, i seguidament va tenir lloc el sopar de germanor al mateix Restaurant Varadero, al que assistiren, el Sr. Antoni Morro, director general de la D.G. de Política Industrial de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors
Productius i Memòria Democrática del Govern Balear, soci de honor d’ABTECIR, el Dr. Víctor Martínez, en representació de la UIB (Universitat de les Illes Balears), soci protector d’aquesta associació, el Sr. Joan Ribas, degà del COGITI (Col·legi Oficial de Pèrit, Enginyers Tècnics Industrials i Graus Tècnics Industrials de les Illes Balears), el Sr. Mateu Oliver, degà del COEIB i el Sr. José Puerta, president d’INFOCAL ( Asociación de Industriales Instaladores de Fontanería, Calefacción, Climatización, Gas, Protección Contra Incendios y Afines e instaladores).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad