Presentació de la «Feria de Climatización»

16º Salón Internacional de aire acondicionado, calefacción, ventilación i refrigeración.

 

Jornada tècnica sobre difusió d’aire i bigues fredes

Les unitats terminals d’impulsió d’aire en un sistema de climatització són el punt d’unió entre el sistema de climatització i el recinte; no és un simple element decoratiu del local, sinó que ha de complir missions molt més importants. La Directiva 2006/32 / CE sobre l’eficiència de l’energia i els serveis energètics fixa un objectiu mínim d’estalvi energètic del 9% el 2016, a més, el Consell Europeu de 17 de juny de 2010 ha fixat com objectiu per al 2020 estalviar un 20% del consum d’energia primària.
Amb aquestes premisses Koolair ha desenvolupat elements per aconseguir confort a les zones tractades sense emprar recursos energètics excessius, aquests són els elements termorregulables i els sistemes aire-aigua que detallarem en la jornada.
Koolair ha desenvolupat eines de càlcul indispensable per garantir la selecció ideal de les unitats de difusió d’aire, que com conseqüència ens aporti el confort desitjat.

Lloc: Direcció General d’Industria i Energia – Plaça de Son Castelló nº 1 – Palma
Amb videoconferencia a: Menorca, Centre SOIB. C/ Dragonera, s/n – POIMA – Maó
Eivissa, Centre de l’EBAP. Sa Coma. Ctra. d’Eivissa – Sant Antoni, km 2.3 – Eivissa
Formentera, Consell Insular. Plaça de la Constitució, 1 – Sant Fancesc Xavier

>> AQUÍ ET POTS DESCARREGAR LA CIRCULAR

>> AQUÍ PUEDE DESCARGARSE LA CIRCULAR

Per consideració als professionals que es quedin sense placa, la reserva és personal e intransferible.
Inscripcions: Tel. 971 60 48 22 o bé per e-mail: Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. «>info@abtecir.org
www.abtecir.org
Per assistir-hi, és imprescindible rebre la confirmació de placa.

Amb la col·laboració de:

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad