11.07.24 ABTECIR, va celebrar els 25 ANYS a l’Assemblea general i sopar de germanor 2024 a la Bodega Binivista de Biniali, a la que assistiren socis i representants d’algunes entitats col·laboradores

 

El president, el Dr. Andreu Moià va agrair la presencia als assistents al que és la seva darrera assemblea com a president, i va donar pas al secretari, el Sr. Carlos Pérez que procedeix a la lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.

Seguidament, el secretari va presentar un resum de les actuacions realitzades en el 2023 i el que duim del 2024. A més, va exposar les activitats i formacions previstes pel segon semestre del 2024.

El tresorer, el Sr. Miquel Arbona va presentar la informació comptable que va quedar aprovada.

També es varen ratificar les noves admissions a l’associació i el president, va aprofitar per donar la benvinguda a les noves entitats col·laboradores, a LG i a TROX, i dona les gràcies als representants, el Sr. Carlos Pérez i Alfonso Ruiz presents a aquesta assemblea i explica que enguany també hem signat un conveni de col·laboració amb ACTECIR (Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració) i com a entitat amiga de PEP (Plataforma de Edificación Passivhaus) i aquests acords de col·laboració segur que seran profitosos, sobretot perquè tots farem difusió de les activitats organitzades.

Al final de l’assemblea, el nou president va agrair a tots el suport que rebem de socis i entitats col·laboradores, i seguidament va tenir lloc una visita a les instal·lacions de la bodega on els assistents varen poder conèixer aquest projecte tant singular de la ma del seu propietari i també va tenir lloc un tast de vins.

Finalment va tenir lloc el sopar de germanor al mateix lloc, patrocinat per l’entitat col·laboradora BAXI, i vàrem celebrar el 25 ANYS d’ABTECIR al que també assistiren, el Sr. Mateo Oliver, degà del COEIB (Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de les Illes Balears), el Sr. Melcior Martí, secretari del COGITI (Col·legi Oficial de Pèrit, Enginyers Tècnics Industrials i Graus Tècnics Industrials de les Illes Balears, el Sr. José Puerta, president d’INFOCAL (Asociación de Industriales Instaladores de Fontanería, Calefacción, Climatización, Gas, Protección Contra Incendios y Afines e instaladores), els Srs. Toni Cabot i Javier Muntaner d’ANTONIO CABOT FORNES, el Sr. Manuel Sillero de BAXI, la Sra. Eulalia Elisenda Violant i el Sr. Guillermo García de BONGRUP, el Sr. Bernat Valls de GIACOMINI, el Sr. Carlos Pérez de LG, el Sr. Pere Oliver de NORD ARBONA PIZÀ, els Srs. Hernando Rayo i Lluis Vaquer de REDEXIS, el Sr. Toni Muñoz de SALVADOR ESCODA S.A. i el Sr. Alfonso Ruiz de TROX.

Durant el sopar, el nou president, el Sr. José Fco. Vallcaneras, va fer entrega al Dr. Andreu Moià un obsequi commemoratiu en reconeixement als dos anys com a president de l’associació.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad